Stalhouderij Nieboer
                          

Home

Trouwkoetsen

Rijtuigen

De paarden

Rouwkoets

Fotoalbum

Prijzen & contact


 De rijtuigen van Stalhouderij Nieboer

 

Stalhouderij Nieboer is naast de koetsen in het bezit van enkele rijtuigen, welke dienst kunnen doen als bijvoorbeeld volgwagen bij uw bruiloft, of gewoon als rijtuig voor een gezellige familie- of vriendendag. In overleg met Stalhouderij Nieboer kunt u een route gaan uitzetten voor een gezellige dag. Ook voor bedrijven is het een leuk alternatief om bijvoorbeeld uw belangrijke zakenrelaties in plaats van in de auto eens te vervoeren in een chique koets of ander rijtuig. Ook voor uw kinderpartijtjes kunt u terecht bij Stalhouderij Nieboer. De kinderen kunnen bijvoorbeeld een ritje maken in een van de Jan Pleziers of in een echte huifkar.

 
 
 

Jan Plezier (12 personen)

Dit rijtuig is gebouwd in 1997, naar een voorbeeld van vroeger en is uitstekend te gebruiken als volgkoets bij uw bruiloft. Tevens is dit een comfortabel rijtuig voor bijvoorbeeld een rondrit. Bij mooi weer kunnen de zijkanten en achterkant worden geopend.                         

(klik op de foto voor een vergroting)

 
 

Paardentram (8 personen)

Deze paardentram komt oorspronkelijk uit Duitsland en is daar als zodanig gebruikt om mensen van de ene plek naar de andere te vervoeren. Het bouwjaar van deze tram is onbekend, maar waarschijnlijk van voor 1930.

(klik op de foto voor een vergroting)

 
 

Jan Plezier (20 personen)

Door zijn grote capaciteit is dit rijtuig zeer geschikt om uw bruiloftsgasten te vervoeren en  tevens zeer comfortabel voor bijvoorbeeld een rondrit. Dit rijtuig is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

(klik op de foto voor een vergroting)

 

Huifkar (10 personen)

Het bouwjaar van deze huifkar is 1957. Van origine was dit een platte wagen, welke veel gebruikt werd door boeren. Nu is de wagen zeer geschikt voor bijvoorbeeld een rondrit of kinderfeestje. De wagen is toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers en er is plaats gemaakt voor een rolstoel op de bok.

(klik op de foto voor een vergroting)

   
Landauer (4 personen)

Dit witte klassieke rijtuig is een authentieke koets met een zwarte kap. De kap kan geopend of gesloten worden gereden. Dus wat betreft het onvoorspelbare weer, altijd een goede keuze.

(klik op de foto voor een vergroting)